Wijkplatform Bomenwijk/Groenswaard

Film over Wijkplatform Bomenwijk/Groenswaard

Uw wijkplatform heeft een film gemaakt over de wijken Bomenwijk en  Groenswaard. Hoe ziet de wijk eruit en wat is er allemaal te doen? Wat is de rol van het wijkplatform.

U kunt de film hier bekijken.

Enquête afvalinzameling Waddinxveen

De gemeente Waddinxveen zet zich in voor duurzaamheid. Daarom wil de gemeente het huishoudelijk afval meer gescheiden gaan inzamelen. Afval gescheiden inzamelen is namelijk goed voor het milieu, omdat we gescheiden afval kunnen hergebruiken.

Tweede fase pilot burgerschouw

Vanaf 3 april starten de gemeente en wijkplatforms met de tweede fase van de pilot burgerschouw. Dit houdt in dat inwoners hun mening over de kwaliteit van de buitenruimte vanaf nu digitaal kunnen doorgeven. Is uw buurt schoon, heel en veilig?

Eerste wijkkrant is verschenen

In deze wijkkrant: Fietspad naar het Bentwoud bijna klaar – Formulierenbrigade - Verhuisbericht CVJG en STW - Weg door het Gouwebos?  - Buurtbemiddeling - Eenzaamheid doorbreken – Adoptiegroen - Ontmoetingen voor vrouwen - Stichting Vonk Creatieve Bouwplaatsen - SC Antilope -  Beursvloer Waddinxv

Adopteer een stukje groen

Heeft u een stukje groen in de wijk waar u liever iets anders mee wilt? Samen met uw buren kunt u dit stukje groen adopteren en onderhouden. Er zijn wel enkele voorwaarden verbonden aan het adopteren van een stukje groen.

Knutselmiddag voor nieuwe speeltuin Waddepad groot succes

Woensdagmiddag 18 januari is er op de Bethelschool in Waddinxveen een knutselmiddag georganiseerd voor kinderen in de leeftijd tot 7 jaar. De kinderen kregen met stiften en plaatjes de opdracht om zijn of haar droomspeeltuin aan het Waddepad te tekenen/knutselen.