Wijkplatform Vondelwijk/Oranjewijk

Film over Wijkplatform Vondelwijk Oranjewijk

Uw wijkplatform heeft een film gemaakt over de wijken Vondelwijk en Oranjewijk. Hoe ziet de wijk eruit en wat is er allemaal te doen? Wat is de rol van het wijkplatform.

U kunt de film hier bekijken.

Stem op jouw filmkeuze voor de buitenbioscoop

De wijkplatforms in Waddinxveen organiseren voor de vierde keer op rij een heuse buitenbioscoop. Het evenement vindt plaats op zaterdagavond 8 september in het Burgemeester Warnaarplantsoen tijdens WadCultureel.

Informatieavond Eenzaamheid 9 oktober

Eenzaamheid is een probleem waar veel mensen mee te maken hebben. Er rust een taboe op eenzaamheid. We weten daardoor vaak niet hoeveel mensen in onze omgeving zich eenzaam voelen.

Waardering Waddinxveense vrijwilligers

Vrijwilligers zijn in de huidige samenleving niet meer weg te denken. Vrijwilligerswerk doe je in eerste instantie voor jezelf omdat je jezelf wilt verrijken, daarnaast maak je er ook anderen blij mee.

Buitenbios goed bezocht ondanks natte dag

Het was een regenachtige dag op zaterdag 9 september, waardoor een deel van het programma van WadCultureel in het water viel. Gelukkig kwam om 16.00 uur de zon door en kon de buitenbioscoop toch plaatsvinden.

Tweede fase pilot burgerschouw

Vanaf 3 april starten de gemeente en wijkplatforms met de tweede fase van de pilot burgerschouw. Dit houdt in dat inwoners hun mening over de kwaliteit van de buitenruimte vanaf nu digitaal kunnen doorgeven. Is uw buurt schoon, heel en veilig?