Wijkplatform Vondelwijk/Oranjewijk

Film over Wijkplatform Vondelwijk Oranjewijk

Uw wijkplatform heeft een film gemaakt over de wijken Vondelwijk en Oranjewijk. Hoe ziet de wijk eruit en wat is er allemaal te doen? Wat is de rol van het wijkplatform.

U kunt de film hier bekijken.

Enquête afvalinzameling Waddinxveen

De gemeente Waddinxveen zet zich in voor duurzaamheid. Daarom wil de gemeente het huishoudelijk afval meer gescheiden gaan inzamelen. Afval gescheiden inzamelen is namelijk goed voor het milieu, omdat we gescheiden afval kunnen hergebruiken.

Tweede fase pilot burgerschouw

Vanaf 3 april starten de gemeente en wijkplatforms met de tweede fase van de pilot burgerschouw. Dit houdt in dat inwoners hun mening over de kwaliteit van de buitenruimte vanaf nu digitaal kunnen doorgeven. Is uw buurt schoon, heel en veilig?

Eerste wijkkrant is verschenen

In deze wijkkrant: Fietspad naar het Bentwoud bijna klaar – Formulierenbrigade - Verhuisbericht CVJG en STW - Weg door het Gouwebos?  - Buurtbemiddeling - Eenzaamheid doorbreken – Adoptiegroen - Ontmoetingen voor vrouwen - Stichting Vonk Creatieve Bouwplaatsen - SC Antilope -  Beursvloer Waddinxv

Boomfeestdag met vier scholen

Boomfeestdag Waddinxveen 2017

Op woensdag 22 maart was het 60-jarig jubileum van de Nationale Boomfeestdag met als thema ‘bomen verbinden.’ 144 kinderen van de Koning Willem Alexanderschool, Kardinaal Alfrinkschool, de Bethelschool en de Rehobothschool hielpen de gemeente met het planten van bomen op twee verschillende locati

Adopteer een stukje groen

Heeft u een stukje groen in de wijk waar u liever iets anders mee wilt? Samen met uw buren kunt u dit stukje groen adopteren en onderhouden. Er zijn wel enkele voorwaarden verbonden aan het adopteren van een stukje groen.