Wijkplatform Zuid & Oost

Film over Wijkplatform Zuid en Oost

Uw wijkplatform heeft een film gemaakt over de wijk Zuid en Oost. Hoe ziet de wijk eruit en wat is er allemaal te doen? Wat is de rol van het wijkplatform?

U kunt de film hier bekijken.

 

Chauffeur gezocht op donderdagen

Wie kan elke donderdag tussen 08:15 en 09:00, drie personen ophalen in Zwammerdam en naar Zonnig Zuid brengen, en ze dan in de middag om 15:30 weer terug naar Zwammerdam rijden? U krijgt een vergoeding van €0,30 per kilometer.

Koppel-koffie elke 1e donderdag van de maand

In wijkgebouw Zonnig Zuid aan de St. Victorstraat 4 van 10:00 tot 11:30. Onder het genot van een heerlijk gratis kopje koffie of thee, verzorgd door de mensen van Ipse de Bruggen, kunt u even gezellig bijkletsen en eventueel meedoen met een activiteit die aangeboden wordt.

Minimaregelingen

Op 7 september 2016 besloot de gemeenteraad van Waddinxveen de bestaande minimaregelingen uit te breiden. Een grotere groep mensen dan voorheen kan ervan gebruik maken.

Verdachte zaken of overlast: meld het bij de politie

Een groot deel van de jaarlijks door de politie opgeloste misdrijven is te danken aan tips. Wie iets wil melden over een misdrijf, kan dat 24 uur per dag doen; telefonisch, per mail, brief, of mondeling in het politiebureau. Een andere optie is Meldpunt Anoniem (0900-8070). Als het maar gebeurt.

Workshop Groendecoratie in Zonnig Zuid

Op dinsdag 10 oktober  en dinsdag 28 november. Wij nodigen u graag uit voor een gezellige ochtend van 09:30 tot 11:30 in wijkgebouw Zonnig Zuid aan de St. Victorstraat 4. Onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee, kunt u meedoen aan een workshop groendecoratie. Kosten zijn €10,-.