Wijkplatform Zuid & Oost

Film over Wijkplatform Zuid en Oost

Uw wijkplatform heeft een film gemaakt over de wijk Zuid en Oost. Hoe ziet de wijk eruit en wat is er allemaal te doen? Wat is de rol van het wijkplatform?

U kunt de film hier bekijken.

 

Stem op jouw filmkeuze voor de buitenbioscoop

De wijkplatforms in Waddinxveen organiseren voor de vierde keer op rij een heuse buitenbioscoop. Het evenement vindt plaats op zaterdagavond 8 september in het Burgemeester Warnaarplantsoen tijdens WadCultureel.

Zonnig Zuid zoekt vrijwilligers

Wie wil een bijdrage willen leveren aan het maatschappelijk leven in de wijk Zuid (St. Victorwijk en de Oostpolderwijk).

Vertelbank geplaatst in ‘t Weegje

Donderdag 21 september is een Vertelbank in recreatiegebied ’t Weegje, door wethouder Brigitte Leferink en beide initiatiefnemers Adri Sekeris en Anneke Goedkoop officieel in gebruik genomen.

Bijeenkomst financiële veiligheid

Alles gaat steeds meer digitaal via computers. Zo ook bijvoorbeeld alle bankzaken. Vooral senioren hebben hier nog wel eens moeite mee. Bezoek voor tips en meer informatie de bijeenkomst Financiële Veiligheid, 10 oktober 13:30, Anne Frank Centrum, Jan van Bijnenpad 3.

Informatieavond Eenzaamheid 9 oktober

Eenzaamheid is een probleem waar veel mensen mee te maken hebben. Er rust een taboe op eenzaamheid. We weten daardoor vaak niet hoeveel mensen in onze omgeving zich eenzaam voelen.