Wijkplatform Zuid & Oost

Film over Wijkplatform Zuid en Oost

Uw wijkplatform heeft een film gemaakt over de wijk Zuid en Oost. Hoe ziet de wijk eruit en wat is er allemaal te doen? Wat is de rol van het wijkplatform?

U kunt de film hier bekijken.

 

Zonnig Zuid zoekt vrijwilligers

Wie wil een bijdrage willen leveren aan het maatschappelijk leven in de wijk Zuid (St. Victorwijk en de Oostpolderwijk).

Vertelbank geplaatst in ‘t Weegje

Donderdag 21 september is een Vertelbank in recreatiegebied ’t Weegje, door wethouder Brigitte Leferink en beide initiatiefnemers Adri Sekeris en Anneke Goedkoop officieel in gebruik genomen.

Bijeenkomst financiële veiligheid

Alles gaat steeds meer digitaal via computers. Zo ook bijvoorbeeld alle bankzaken. Vooral senioren hebben hier nog wel eens moeite mee. Bezoek voor tips en meer informatie de bijeenkomst Financiële Veiligheid, 10 oktober 13:30, Anne Frank Centrum, Jan van Bijnenpad 3.

Informatieavond Eenzaamheid 9 oktober

Eenzaamheid is een probleem waar veel mensen mee te maken hebben. Er rust een taboe op eenzaamheid. We weten daardoor vaak niet hoeveel mensen in onze omgeving zich eenzaam voelen.

Poortverlichting maakt omgeving veiliger

De donkere periode van het jaar breekt weer aan, dus nog een keer een herinnering om hier aandacht voor te hebben. In Waddinxveen zijn nog best veel donkere poorten en brandgangen. Het nadeel hiervan is dat ze een onveilig gevoel geven aan de mensen die er doorheen moeten wandelen.