Poortverlichting

In Waddinxveen zijn nog best veel donkere poorten en brandgangen. Deze poorten en brandgangen zijn meestal in eigendom van een woningbouwvereniging of van particuliere eigenaren. Het nadeel van donkere poorten en brandgangen is dat deze meer inbraakgevoelig zijn. Ook geven ze de mensen die er doorheen moeten wandelen een onveilig gevoel. U kunt hier als bewoner zelf iets aan doen. Inbrekers staan niet graag in het licht. Het is dus wenselijk verlichting aan te brengen die de poort of brandgang verlicht.

Omdat de wijkplatforms veiligheid belangrijk vinden, kunt u in 2017 gebruik maken van de subsidieregeling poortverlichting. Als u eigenaar bent van een woning in de wijk Zuid&Oost of huurder bent van Woonpartners (heel Waddinxveen) ontvangt u een eenmalige bijdrage van 50% van de kosten voor het aanbrengen van poortverlichting met een maximum van € 50 per adres.

De bijdrage poortverlichting werkt op basis van een online aanvraag voor het aanbrengen van poortverlichting. U mailt daarna een factuur en foto van de geplaatste lamp met declaratieformulier naar het wijkplatform en krijgt dan een deel van de kosten vergoed.

Wilt u gebruik maken van deze subsidie?

Lees de voorwaarden goed door en vul dan het online aanvraagformulier in.