Wijkplatform Zuidplas-Triangel

Film over Wijkplatform Zuidplas Triangel

Uw wijkplatform heeft een film gemaakt over Zuidplas Triangel. Hoe ziet de wijk eruit en wat is er allemaal te doen? Wat is de rol van het wijkplatform?

U kunt de film hier bekijken. 

30 km project Sterrenlaan

Op initiatief van enkele wijkbewoners heeft het Wijkplatform Zuidplas & Triangel samen met de wijkbewoners en Veilig Verkeer Nederland een project vormgegeven om de autobestuurders te wijzen op de maximumsnelheid van 30 km/uur op de Sterrenlaan.

Werkzaamheden Zuidplaslaan

Er staan drie grote herinrichtingsprojecten in onze wijk op stapel. Bij de Graanakker is reeds aangevangen met de werkzaamheden. Met de Zuidplaslaan wordt gestart op 11 september door de aannemer. Als eerst zal het asfaltwerk aan de hoofdrijbaan van de Zuidplaslaan aangepakt worden.

Informatieavond Eenzaamheid 9 oktober

Eenzaamheid is een probleem waar veel mensen mee te maken hebben. Er rust een taboe op eenzaamheid. We weten daardoor vaak niet hoeveel mensen in onze omgeving zich eenzaam voelen.

Doe mee aan buurtpreventie

In alle wijken in Waddinxveen is inmiddels een buurtpreventieteam actief. Het doel van de buurtpreventie is dat buurtbewoners verdachte situaties signaleren, deze ervaringen delen in de WhatsApp groep/ coördinator en wanneer nodig de politie inschakelen.

Subsidie poortverlichting

In onze wijk zijn nog steeds donkere poorten en brandgangen, welke meer inbraakgevoelig zijn. Het wijkplatform vindt veiligheid belangrijk biedt een subsidieregeling poortverlichting.