Wijkplatform Zuidplas-Triangel

Lunch voor ouderen 23 februari

Het Zuidhonk organiseert samen met Buurtzorg Waddinxveen op vrijdag 23 februari een gratis lunch voor ouderen tussen 11.00 en 14.00 uur. Een accordeonist zal zorgen voor de muziek. Opgeven kan voor 20 februari via 06-23711396.

Subsidie voor AED buitenkast

Heeft u een AED en wilt u deze 24 uur ter beschikking stellen? Vraag dan 50% subsidie aan voor de aanschaf van een AED beschermingskast met een maximum van 400 euro inclusief BTW.

Openingstijden afvalbrengstatin aangepast

Wist u al dat het afvalbrengstation nieuwe openingstijden heeft? Het afvalbrengstation aan de Zuidelijke Rondweg 250 is geopend op:

Renovatie speelplaatsen Graanakker en Kievitdreef

Onlangs is er een nieuwe speeltuin opgeleverd naast de Kardinaal Alfrinkschool en nog dit jaar wordt gestart met de werkzaamheden voor de speeltuin aan de Zonnehof.

Fantastische voorstelling ‘De Brug’

Hoe leuk is het om met elkaar en met vele anderen een project te bedenken en uit te voeren? Om je talent in te zetten om iets groots en betekenisvols te maken? Dit deed Stichting Vonk met de muzikale theatervoorstelling ‘De Brug’.

Duurzaam Waddinxveen zoekt versterking

De werkgroep Duurzaam Waddinxveen is op zoek naar mensen die zich willen inzetten om samen te werken aan een duurzamer Waddinxveen.