Wijkplatform Zuidplas-Triangel

Film over Wijkplatform Zuidplas Triangel

Uw wijkplatform heeft een film gemaakt over Zuidplas Triangel. Hoe ziet de wijk eruit en wat is er allemaal te doen? Wat is de rol van het wijkplatform?

U kunt de film hier bekijken. 

College B&W bezoekt de Zuidplas

Dinsdag 20 juni heeft het college van Waddinxveen samen met het wijkplatform op de fiets een werkbezoek gebracht aan de wijk Zuidplas. B&W is in gesprek geweest met het buurtpreventieteam Zuidplas en heeft diverse burgerinitiatieven (o.a. groenadoptie en AED) bekeken.

Buitenbioscoop 9 september

De wijkplatforms in Waddinxveen organiseren voor de derde keer op rij een heuse buitenbioscoop. Het evenement vindt plaats op zaterdagavond 9 september in het Burgemeester Warnaarplantsoen tijdens WadCultureel.

Plastic afval alleen op ophaaldagen aan de kroonringen hangen

Cyclus verzamelt plastic, metalen verpakkingen (blik) en drankenkartons, het zogeheten ‘PMD-afval’, in één zak. Dit wordt elke twee weken bij u thuis opgehaald, mits u het aanlevert in de speciaal daarvoor bedoelde zakken.

Wijkbudget voor uw buurt

De wijkplatforms hebben ieder een wijkbudget. Bewoners kunnen hiervoor tot 1 oktober dit jaar een aanvraag doen.

Nieuwe wijkplatformleden gezocht

Het Wijkplatform Zuidplas-Triangel is op zoek naar nieuwe wijkplatformleden! Het wijkplatform heeft als doel om de leefbaarheid en sociale cohesie te verbeteren.