Wijkplatform Zuidplas-Triangel

Wijkplatforms bestaan 10 jaar!

Op 13 mei 2008 werden in Waddinxveen 4 wijkplatforms geïnstalleerd: Vondelwijk/ Oranjewijk, Bomenwijk/ Groenswaard, Zuid & Oost en Zuidplas-Triangel (de wijk Triangel is later toegevoegd).

Doe mee aan de buurtpreventie

Buurtpreventie Zuidplas-Triangel zoekt nieuwe kanjers voor hun team. Buurtpreventie vergroot het veiligheidsgevoel in een wijk en helpt om criminaliteit terug te dringen. Ook draagt het bij aan het bevorderen van buurtbetrokkenheid en kunnen bewoners elkaar beter leren kennen.

Lees het laatste wijknieuws

Wijknieuws Zuidplas-Triangel juni 2018

Op 22 juni verscheen er weer een wijknieuws in het Hart van Holland. Lees de pagina over o.a. het project Reconnect met Jobmaatjes, zomertips tegen inbraken en de mogelijkheid voor een bijdrage vanuit het wijkbudget.

Sinds kort in Waddinxveen: ReconnAct Jobmaatjes Waddinxveen

Ben je al een poos op zoek naar werk en zou je het fijn vinden wanneer iemand je daarbij zou helpen? Of zou je graag een baan willen vinden, maar weet je niet goed hoe je dat moet aanpakken? Dan kan een persoonlijk ReconnAct Jobmaatje uitkomst bieden.

Stem op jouw filmkeuze voor de buitenbioscoop

De wijkplatforms in Waddinxveen organiseren voor de vierde keer op rij een heuse buitenbioscoop. Het evenement vindt plaats op zaterdagavond 8 september in het Burgemeester Warnaarplantsoen tijdens WadCultureel.

Subsidieloket Waddinxveen

Gemeente Waddinxveen heeft een digitaal subsidieloket voor inwoners, ondernemers, stichtingen, én verenigingen laten ontwikkelen. Dit subsidieloket maakt het u veel makkelijker om allerlei subsidies te vinden.